Tilbud til nye pasienter

Undersøkelse, 2 bilder, enkel puss og rens, samt rens med AirFlow kun kr 750,- (ord.pris 1.300,-)

Kun begrenset periode

Velkommen til tannlegeundersøkelse hos oss på Vitalia Tannklinikk. Som ny kunde får du nå tannlegeundersøkelse til en svært god pris. Har du kanskje ventet litt lenge med å gå til tannlegen? Ikke vær bekymret. Bestill time nå i august, så tar vi en grundig undersøkelse. Bedre sent enn aldri er et ordtak som passer bra her. 

 

Undersøkelse av tennene nå kr 750,-

Inkluderer to røntgenbilder, puss og rens, samt rens med AirFlow

På undersøkelse hos oss vil du bli tatt godt imot av en av våre tannleger. Det vil bli foretatt en grundig undersøkelse av tennene dine og tannkjøttet ditt. Tungen, munnhulens slimhinner, samt kjeveledd og tyggemuskler undersøkes også.

Undersøkelsen inkluderer to røntgenbilder som benyttes for å blant annet kartlegge om du kan ha hull i tennene eller andre sykdommer i de deler av tennene som ikke er synlige i munnen.

Tannlege Sandvika
Tannlege Sandvika

Fjerning av tannstein, puss og rens

Undersøkelsen inkluderer fjerning av tannstein, puss og rens av tennene dine, samt rens med Air Flow. Det er helt normalt at det dannes tannstein, men det er viktig at det fjernes. Mye av det vi inntar i det daglige kan også bidra til å misfarge tennene våre. Dette gjelder for eksempel kaffe, te, røyk, snus og rødvin. Slik misfarg­ing legger seg som et mørkt belegg utenpå tennene dine og vi vil pusse bort dette på undersøkelsen.


Er du litt bekymret før tannlegetimen?

Vi vet det er flere som føler ubehag rundt tannlegebesøk. I mange år har vi på Vitalia tannklinikk derfor spesialisert oss på å behandle pasienter som er engstelige for tannbehandling. Vi tar hensyn og er svært opptatt av å skape en god opplevelse for deg.

 

Velkommen som ny pasient hos oss! 

Tilbud 750 kr (ord.pris 1.300 kr)

Har du ikke vært hos oss på Vitalia Tannklinikk før? Da får du tannlegeundersøkelse til 750 kr i en begrenset periode (ord.pris 1.300 kr). For å benytte tilbudet, fyll ut kontaktskjemaet under og du vil bli kontaktet av oss ang time. Lurer du på på noe er du hjertelig velkommen til å ringe oss på tlf. 67 55 99 00

 

Du finner oss i 5. etasje i den nye delen på Sandvika Storsenter.

  Vitalia tannklinikk

  Hyggelige tilbakemeldinger fra pasienter

  ★★★★★

  Anbefaler Nils Ragnar Raaum på det sterkeste!! Meget dyktig, effektiv og serviceinnstilt 😊 Tannlegeskrekken min er borte!

  – Kristin Emilie

  ★★★★★

  Jeg som har en mild grad av tannlegeskrekk har aldri følt at jeg har vært i tryggere hender! Så lærerik og forsiktig tannlege, med god humor som gjør at man føler seg trygg. Dyktig og effektiv!

  – Nadia

  ★★★★★

  Profesjonelle og dyktige tannleger og hyggelig betjening. Anbefales på det varmeste!

  – Britt

  Velkommen til Vitalia Tannklinikk på Sandvika Storsenter

  Vi gleder oss til å ta deg imot. Bestill din time i online bookingen vår eller ring oss på 67 55 99 00.