Vi er stolte over det dyktige teamet vi har hos oss på Vitalia Tannklinikk. Her møter du interesserte og erfarne fagfolk som elsker jobben sin.
Velkommen til time hos oss!
Tannlege Sandvika

Tannlege

Nils Ragnar Raaum

Nils er klinikkeier her på Vitalia Tannklinikk og har over 40 års erfaring som allmenntannlege. Nils har svært bred og allsidig erfaring og besitter mye kunnskap. Han utfører det meste av tannbehandling og fremstår trygg og rolig, og alltid med godt humør! Han er spesielt opptatt av å behandle og hjelpe engstelige pasienter.
Tannlege Sandvika

Tannlege

Fanny Bjørnstad

Fanny har 13 års erfaring som tannlege, og har jobbet hos oss siden april 2022. Hun er en dyktig tannlege som utfører all behandling med trygghet. Fanny har alltid fokus på at du som pasient skal føle deg godt ivaretatt.
Tannlege Mohsen

Tannlege

Mohsen Saghafi

Vi har hatt gleden av å dele lokaler med dyktige Mohsen i mange år. Han er en svært imøtekommende tannlege med lang erfaring. Nå er han en del av Vitalia Tannklinikk og tar i mot pasienter tirsdager og torsdag ettermiddag.

Tannlege

Elen Ulseth Pedersen Neiden

Elen har mange års erfaring som tannlege, både offentlig og privat. Hun jobber hos oss i Vitalia Tannklinikk 1-2 dager i uken. Hun jobber også på blant annet TAKO-senteret på Lovisenberg sykehus hvor hun praktiserer sin spesialistutdannelse innen pedodonti (barnetannpleie). Videre jobber hun 1 dag pr uke som instruktørtannlege på Barneavdelingen på UiO/Tannlegehøgskolen.
Tannlege Sandvika

Oralkirurg

Leonardo Carone

Leonardo har jobbet sammen med oss i Vitalia Tannklinikk siden 2015. Han er en svært dyktig oralkirurg som behandler pasientene på en trygg og faglig stek måte. Leonardo oppdaterer seg jevnlig for å beherske de mest moderne behandlingsmetoder. Han har særs god erfaring i behandling med implantater.
Kumar kjeveortoped

Kjeveortoped

Sreeram Kumar

Kumar har vært en del av teamet på Vitalia Tannklinikk siden 2021. Han er en svært dyktig kjeveortoped og er blant toppen i Norge når det gjelder usynlig tannregulering – Invisalign. Hos Kumar kan du være trygg på at du får den beste behandling og resultater.

Velkommen til Vitalia Tannklinikk på Sandvika Storsenter

Hos oss finner du mange erfarne og dyktige fagfolk med fokus på å gjøre tannbehandling til en positiv opplevelse!