Invisalign - Usynlig og komfortabel tannregulering

Invisalign er verdens mest avanserte gjennomsiktige tannregulering. Her får du rettere tenner på en komfortabel og lite sjenerende måte. Vi er så heldige å ha Norges mest erfarne Invisalign spesialist hos oss på Vitalia Tannklinikk. Her er du med andre ord i svært trygge hender.

Invisalign retter opp tennene dine med en serie av nesten usynlige, avtagbare reguleringsskinner. De er spesialtilpasset til dine tenner og byttes ut underveis i prosessen på vei mot ønsket sluttresultat. Hvert sett av reguleringer er spesiallaget med topp moderne 3D teknologi som beveger tennene dine forsiktig og effektivt.

“Etter ca. 1 år med Invisalign vises stor endring, overbitt og skjevhet i tenner er rettet opp. Både tenåring og foreldre er svært fornøyd med resultatet. Komfort og enkelhet i bruk er det vi trekker frem i vår anbefaling av Invisalign.”

Hilsen Anita, Trond og Marius

Fordeler med Invisalign

Det finnes flere gunstige fordeler med Invisalign, her er de mest fremtredende:

  • Avtagbar
  • Komfortabel
  • Nesten usynlige

 

Livet kan med andre ord gå som normalt, mens Invisalign-systemet gjør sitt arbeid på en diskrét måte. 

Bestill konsultasjon
Invisalign Sandvika Storsenter
Vitalia invisalign

Trygg og enkel behandling med Invisalign

Teknologien er svært komplisert og innovativ, men behandlingsprosessen er enkel.

 

1. Konsultasjon

Behandlingsprosessen starter med en konsiultasjon hos Tannlege Sreeram Kumar som er spesialist i kjeveortopedi. Han har hjulpet over 1.000 pasienter med Invisalign, har laget behandlingsplan for over 3.000 Invisalign tannleger og er dermed Norges mest erfarne innen Invisalign. Kumar er også den første tannlegen i Norge som ble Diamond Provider innen Invisalign behandlinger, og har spisskompetanse innen unsynlig tannregulering. Her er du med andre ord i svært trygge hender.

På konsultasjonen vurderes det om Invisalign er den rette løsningen for deg. Han tar bilder av tennene dine som benyttes for å klargjøre en behandlingsplan tilpasset deg. På konsultasjon får du også informasjon om hvor lang tid behandlingen vil ta og hvor mye den vil koste.

 

2. Tilpasset regulering

Når reguleringsskinnene er ferdige kan selve behandlingen begynne. Reguleringsskinnene er nå klare til daglig bruk. Du bytter selv reguleringsskinne hjemme, ca. etter 1-2 uker. 

 

3. Kontroll

Med 6-8 ukers mellomrom kommer du tilbake til oss på klinikken for at vi skal kontrollere utviklingen og for å få nye reguleringsskinner. Når behandlingen er ferdig utført setter vi på en “retainer / streng” på baksiden av tennene dine for å holder tennene i ønsket posisjon; slik man også har etter klassisk skinneregulering.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon

Bestill time nå for gratis uforpliktende konsultasjon. På konsultasjonen vil du kunne se bilder av slik sluttresultatet vil bli, og du kan med større trygghet sette i gang prosessen. Her får du også informasjon om hvor lang tid behandlingen vil ta og hvor mye den vil koste.

 

Bestill gratis konsultasjon her eller ring oss på tlf: 67 55 99 00

 

Send melding

Invisalign
Sandvika Storsenter tannlege

Velkommen til Vitalia Tannklinikk på Sandvika Storsenter

Vi gleder oss til å ta deg imot. Bestill din time i online bookingen vår eller ring oss på 67 55 99 00.