Behandling av personopplysninger

Når du besøker Vitalia Tannklinikk behandler vi personopplysninger om deg når registrerer deg og bruker våre tjenester, samt ved besøk på nettsiden. Vi gjør det vi kan for å sikre at dine opplysninger behandles på en trygg og sikker måte. Videre finner du informasjon om hvilke type personopplysninger vi bruker, hvordan de behandles og dine rettigheter i forbindelse med dette. Behandlingsansvarlig for personopplysninger i Vitalia Tannklinikk AS er daglig leder. Henvendelser vedrørende personvernpolicy og behandling av personopplysninger gjøres på e-post til post@vitalia-tannklinikk.no.

Videre i teksten vil Vitalia Tannklinikk AS kunne omtales som «vi», «våre» og «oss».

Vårt grunnlag og formål å behandle dine personopplysninger er å kunne levere og forbedre våre tjenester.

 

 

Hvilke opplysninger som samles inn og behandles

Vi samler inn personopplysninger om deg som kan deles i to ulike kategorier: informasjon du oppgir til oss, samt informasjon som vi får når du som bruker besøker våre nettsider og bruker våre tjenester.

 

 

Informasjon du oppgir til oss

Ved å sende oss en melding i våre kontaktskjema registrerer vi ditt navn, din e-post adresse, din melding og ditt telefonnummer. Dette er opplysninger vi trenger for å behandle forespørselen fra deg. Dersom du i tillegg oppgir andre opplysninger er disse frivillige. Ved annen kontakt med oss via e-post eller telefon lagrer vi opplysninger om deg i våre systemer som er nødvendig for å gjennomføre en konsultasjon og behandling.

 

 

Informasjon som samles inn om deg og ditt besøk

Når du bruker vitalia-tannklinikk.no samles det inn og lagres data hvilke sider du besøker eller søker på. Dette gjøres for å kunne spore relevante endringer, samt lære hva våre brukere er opptatt av og dermed være i stand til å forbedre våre nettsider. Informasjonen benyttes også for å produsere statistikk om trafikk for blant annet kapasitets- og oppgraderingsplanlegging.

Som flere andre elektroniske tjenester bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi («cookies») for å samle inn informasjon om aktivitet, nettleser og enhet. 

På www.nettvett.no finner du informasjon om hvordan du kan stille inn nettleresen for godta eller avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

 

 

Du har kontroll over din informasjon

For at du skal ha kontroll over dine personopplysninger kan du når som helst kontakte oss for å tilbakekalle ditt samtykke til lagring av opplysninger om deg. Vi vil da gjennomgå våre systemer og fjerne informasjonen du ønsker slettet.

 

 

Eksterne databehandlere

De personopplysningene vi har lagret om deg selges aldri til tredjepart, ei heller byttes de eller videreformidles på noen måte uten ditt samtykke. Unntak gjelder dersom tredjepart trenger innsyn i slik informasjon for å kunne utføre forretningsstøttende eller forretningskritiske tjenester for oss. Opplysninger som er relevante og nødvendige for gjennomføring av en ordre via vårt system deles med betalingsleverandør og transportleverandør.

En databehandler er et eksternt selskap vi benytter for å behandle personopplysningner. Dette underligger avtaler som ivaretar sikkerhet rundt informasjonen som deles. Vitalia Tannklinikk AS benytter også følgende databehandlere i tilknytning til våre tjenester.

Google
Google Analytics benyttes på nettsiden for å spore ordre, produkter, kundeadferd og hvor brukerne/kunden kommer fra.
Google Ads kan benyttes på nettsiden og her deles e-post adresse om nødvendig.

Facebook
Facebook-pixel kan på nettsiden for å spore kundeadferd, e-post adresse, hvor kunden/brukeren befinner seg.

 

 

Noe du er uenig i eller ønsker å si fra om?

Vi tar ditt personvern på alvor, og dersom du har tanker eller spørsmål rundt hvordan vi behandler dine personopplysninger hører vi gjerne fra deg. Mener du at vår behandling av dine opplysninger bryter med våre rutiner eller personlovgivningen har du mulighet til å klage til Datatilsynet. Informasjon om hvordan du går frem finner du på tilsynets nettsider www.datatilsynet.no.

 

 

Endringer i våre rutiner og regler

Det kan forekomme at vi ser oss nødt til å endre informasjonen vi gir om behandling av dine personopplysninger dersom relevant regelverk endres, eller våre systemer endres som krever en endring i våre rutiner. Dersom vi endrer informasjonen vil vi gjøre deg oppmerksom på dette i de tilfellene vi har dine kontaktopplysninger. Endringer vil alltid også være tilgjengelig gjennom oppdatert informasjon på våre nettsider.