Tannlegeundersøkelse hos Vitalia Tannklinikk

Tilbud til nye pasienter

For alle nye pasienter tilbyr vi 20% rabatt på førstegangsundersøkelse. Inkluderer 2 røntgenbilder, puss og rens av tennene. Vi tilbyr alltid 15% studentrabatt og 10% pensjonistrabatt. Velkommen!

 

Undersøkelse av tennene

Inkluderer to røntgenbilder, puss og rens

På undersøkelse hos oss vil du bli tatt godt imot av en av våre tannleger. Det vil bli foretatt en grundig undersøkelse av tennene dine og tannkjøttet ditt. Tungen, munnhulens slimhinner, samt kjeveledd og tyggemuskler undersøkes også.

Undersøkelsen inkluderer to røntgenbilder som benyttes for å blant annet kartlegge om du kan ha hull i tennene eller andre sykdommer i de deler av tennene som ikke er synlige i munnen. Dersom du har tatt røntgenbilder hos oss før kan vi sammenligne med bilder tatt flere år tilbake. På denne måten kan vi vurdere hvorvidt en tilstand har utviklet seg eller ikke, som for eksempel et begynnende hull.

Det er anbefalt at du går til undersøkelse av tenner og munnhule regelmessig. Hvor ofte varierer fra person til person. For de fleste vil det være tilstrekkelig med tannlegeundersøkelse én gang i året. Har du ventet litt lenger enn du burde? Ikke vær bekymret. Bestill time nå, så tar vi en grundig undersøkelse. Bedre sent enn aldri er et ordtak som passer bra her. 

Tannlege Sandvika

Fjerning av tannstein, puss og rens

Undersøkelsen inkluderer fjerning av tannstein, puss og rens av tennene dine. Det er helt normalt at det dannes tannstein, men det er viktig at det fjernes. Tannstein er et hardt belegg som legger seg utenpå tennene dine. Det består av kalkstoffer fra spyttet som avleires. Det sitter så godt fast at du selv vil ha problemer med å fjerne tannstein med vanlig tannpuss. Mye av det vi inntar i det daglige kan bidra til å misfarge tennene. Dette gjelder for eksempel kaffe, te, røyk, snus og rødvin. Slik misfarg­ing legger seg som et mørkt belegg utenpå tennene dine og vi vil pusse bort dette på undersøkelsen.

 

Dersom vi ser at det er behov for ytterligere behandling av tennene dine vil du få grundig informasjon om det og vi setter opp ny time.

 


Er du litt bekymret før tannlegetimen?

Vi vet det er flere som føler ubehag rundt tannlegebesøk. I mange år har vi derfor vi på Vitalia tannklinikk spesialisert oss på å behandle pasienter som er engstelige for tannbehandling. Vi tar hensyn og er svært opptatt av å skape en god opplevelse for deg. 

 

Velkommen til time hos oss! 

Bestill time

Ikke nøl med å ta kontakt med oss på Vitalia Tannklinikk dersom du lurer på noe. Bestill time online, via kontaktskjemaet eller ved å ringe oss på tlf. 67 55 99 00

 

20% rabatt ved førstegangsundersøkelse

For alle nye pasienter tilbyr vi 20% rabatt på førstegangsundersøkelse. Inkluderer 2 røntgenbilder, puss og rens av tennene. Vi tilbyr alltid 15% studentrabatt og 10% pensjonistrabatt. Velkommen!

 

Send melding

Tannlege Sandvika Storsenter

Hyggelige tilbakemeldinger fra pasienter

★★★★★

Anbefaler Nils Ragnar Raaum på det sterkeste!! Meget dyktig, effektiv og serviceinnstilt 😊 Tannlegeskrekken min er borte!

– Kristin Emilie

★★★★★

Jeg som har en mild grad av tannlegeskrekk har aldri følt at jeg har vært i tryggere hender! Så lærerik og forsiktig tannlege, med god humor som gjør at man føler seg trygg. Dyktig og effektiv!

– Nadia

★★★★★

Profesjonelle og dyktige tannleger og hyggelig betjening. Anbefales på det varmeste!

– Britt

Velkommen til Vitalia Tannklinikk på Sandvika Storsenter

Vi gleder oss til å ta deg imot. Bestill din time i online bookingen vår eller ring oss på 67 55 99 00.