Tannkjøttbehandling hos Vitalia Tannklinikk

Har du tannkjøtt som lett blør ved tannpuss, tanntråd/-stikker, eller får sår spontant? Lurer du på om du kanskje har en betennelse i tannkjøttet? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss på Vitalia Tannklinikk så snart som mulig. Vi vil undersøke om du har tannkjøttsykdom (periodontitt) og gi deg den behandlingen du trenger.

 

Ved tannkjøttsykdom er det viktig å få hjelp så tidlig som mulig, nettopp for å unngå at tennene løsner og faller ut. På undersøkelse hos oss vil vi finne årsaken til blødning i tannkjøttet, og eventuelle andre tannkjøttplager. 

Hva er periodontitt?

Periodontitt er en tannkjøttsykdom med betennelse i tennenes støttevev/ben. Betennelsen kan skyldes mangelfullt renhold og gjør at kjevebenet rundt tennene brytes ned. Om tilstanden ikke behandles, kan det føre til at tenner løsner og må fjernes.

 

Ca. 10% av den voksne befolkningen utvikler en alvorlig grad av periodontitt. Typiske symptomer er dårlig ånde, blødning fra tannkjøttet og at det kan oppleves ømt og hovent. Det kan være krevende å oppdage sykdommen selv, og det er nettopp derfor det er anbefalt å gå til tannlegeundersøkelse én gang i året.

Behandling av tannkjøttsykdom hos Vitalia Tannklinikk

Behandlingen vil starte med at vi foretar en grundig undersøke av tannkjøttet ditt. På denne måten får vi kartlagt alvorlighetsgraden og laget et behandlingsopplegg tilpasset deg. Som en del av behandlingen vil vi veilede deg i riktig utføring av god munnhygiene.

 

Behandlingen går normalt over flere tannlegebesøk og Helfo vil oftest dekke deler av behandlingen.

Bestill time

Ikke nøl med å ta kontakt med oss på Vitalia Tannklinikk dersom du lurer på noe. Bestill time online, via kontaktskjemaet eller ved å ringe oss på tlf. 67 55 99 00

 

Send melding

Vitalia tannklinikk

Hyggelige tilbakemeldinger fra pasienter

★★★★★

Profesjonelle og dyktige tannleger og hyggelig betjening. Anbefales på det varmeste!

– Britt

★★★★★

Jeg som har en mild grad av tannlegeskrekk har aldri følt at jeg har vært i tryggere hender! Så lærerik og forsiktig tannlege, med god humor som gjør at man føler seg trygg. Dyktig og effektiv!

– Nadia

★★★★★

Superflinke tannleger!

– Herman

Velkommen til Vitalia Tannklinikk på Sandvika Storsenter

Vi gleder oss til å ta deg imot. Bestill din time i online bookingen vår eller ring oss på 67 55 99 00.