OrthoApnea - Snorkeskinner for bedre søvn

Sover du dårlig om natten grunnet snorking eller søvnapné? Med snorkeskinner kan vi på Vitalia Tannklinikk på en trygg og skånsom måte hjelpe deg med å få tilbake nattesøvnen.

OrthoApnea er en skinnekonstruksjon som vi spesialtilpasser og designer slik at den passer til akkurat deg. OrthoApnea består av to skinner forbundet med en skrue som gir en kontrollert og komfortabel fremføring av kjeven. Dette letter passasjen av luft ved å eliminere snorking og forbedre episodene med søvnapné. Bruk av disse snorkeskinnene vil gi deg som pasient en betydelig forbedring i livskvalitet.

 

OrthoApnea er et patentert system som er helt unikt. Det er blant de mest brukervennlige og holdbare snorkeskinnene på markedet.

Snorkeskinner
Snorkeskinner

Snorkeskinner – Et trygt valg for dine tenner

  • Skreddersydde skinner som garanterer en perfekt tilpasning til din kjeve og dine tenner.
  • OrthoApnea er laget slik at du har bevegelsesfrihet når du benytter snorkeskinnene.
  • Snorkeskinnene kan løse flere utfordringer – snorking og søvnapné.
  • OrthoApnea er klinisk godkjent og nøye undersøkt av søvneksperter.
  • OrthoApnea har oppnådd ISO13485 og EC-sertifikater som garanterer effektiviteten av administrasjonen.
  • OrthoApnea er blant de mest brukervennlige og holdbare snorkeskinnene på markedet.

 

Skreddersydde snorkeskinner hos Vitalia Tannklinikk

Dersom du plages av snorking eller søvnapné anbefaler vi deg å ta kontakt med oss på Vitalia Tannklinikk for å se nærmere på snorkeskinne som en løsning.

For å løse utfordringene dine her hos oss på Vitalia Tannklinikk spesialtilpasser vi snorkeskinnen til deg. Dette gjør vi i smarbeid med vår tanntekniske lab Best Dental/Fauske Tannklinikk i Fauske. Vi tar avtrykk av dine tenner og foretar en spesiell bittregistrering. Undersøkelsen tar ca. 30 minutter. Best Dental står for selve fremstillingen av snorkeskinnene. Etter ca. 14 dager mottar vi snorkeskinnene og vi er klare for å justere og tilpasse apparatet til din munn.

Bestill time

Ikke nøl med å ta kontakt med oss på Vitalia Tannklinikk dersom du lurer på noe. Bestill time online, via kontaktskjemaet eller ved å ringe oss på tlf. 67 55 99 00

 

Send melding

Hyggelige tilbakemeldinger fra pasienter

★★★★★

Jeg har vært så heldig i mange mange år å ha min tannlege Mr Raaum og er takknemlig for det. Han er utrolig faglig dyktig men også en fantastisk person.

– Tom

★★★★★

Jeg som har en mild grad av tannlegeskrekk har aldri følt at jeg har vært i tryggere hender! Så lærerik og forsiktig tannlege, med god humor som gjør at man føler seg trygg. Dyktig og effektiv!

– Nadia

★★★★★

Profesjonelle og dyktige tannleger og hyggelig betjening. Anbefales på det varmeste!

– Britt

Velkommen til Vitalia Tannklinikk på Sandvika Storsenter

Vi gleder oss til å ta deg imot. Bestill din time i online bookingen vår eller ring oss på 67 55 99 00.